Αρχική

Παρουσιάσεις

ΕΙΔΗ ΥΓΙΕΙΝΗΣ & ΜΠΑΝΙΟΥ - ROCA
Η εταιρεία Βερύκοκος ανακοινώνει την συνεργασία της με το εργοστάσιο ειδών υγιεινής Roca. Ως διεθνώς αναγνωρισμένη εταιρεία, η Roca είναι παρούσα σε εμβληματικά κτίρια σε ολόκληρο τον κόσμο όπως
Δείτε αναλυτικά
ΤΕΧΝΗΤΕΣ ΠΕΤΡΕΣ
Η χειροποίητη τεχνητή πέτρα της έχει πλούσια υφή, χρώμα, σχήμα και προσθέτει κομψότητα σε κάθε εσωτερικό ή εξωτερικό χώρο.
Δείτε αναλυτικά
Ideal Standard
Η εταιρία ΒΕΡΥΚΟΚΟΣ ΑΒΕΕ είναι εμπορικός συνεργάτης της Ideal Standard και παρουσιάζει στους εκθεσιακούς της χώρους ολοκληρωμένες λύσεις με τα προϊόντα της Ideal Standard.
Δείτε αναλυτικά
ΠΛΑΚΑΚΙΑ ΔΑΠΕΔΟΥ - FONDOVALLE
Η εταιρία Ceramica Fondovalle, με περισσότερα από 50 χρόνια εμπειρίας είναι από τους ηγέτες στην αγορά των πλακίδιων τοίχου και του δαπέδου διεθνώς.
Δείτε αναλυτικά
ΚΟΥΖΙΝΕΣ - ΕΠΙΠΛΑ ΚΟΥΖΙΝΑΣ
Εάν χτίζετε ή ανακαινίζετε το σπίτι σας, δείτε από κοντά κουζίνες ποιοτικές και μοναδικές, στον εκθεσιακό χώρο της εταιρίας ΒΕΡΥΚΟΚΟΣ ΑΒΕΕ, στην Μεταμόρφωση.
Δείτε αναλυτικά
ΨΗΣΤΑΡΙΕΣ - ΦΟΥΡΝΟΙ
Γνωρίστε όλους τους συνδυασμούς BBQ , πού προσφέρει η εταιρία ΒΕΡΥΚΟΚΟΣ ΑΒΕΕ.
Δείτε αναλυτικά
ΔΙΑΚΟΣΜΗΤΙΚΑ ΤΟΥΒΛΑ
ΔΙΑΚΟΣΜΗΤΙΚΑ ΤΟΥΒΛΑ, Τσιμέντου , & Κεραμικά.
Δείτε αναλυτικά
ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΑ ΤΖΑΚΙΑ & ΣΟΜΠΕΣ
  Η εταιρία ΒΕΡΥΚΟΚΟΣ ΑΒΕΕ , για δεκαετίες παράγει και διαθέτει παραδοσιακά τζάκια και ψησταριές ταυτίζοντας το όνομα της με την ποιότητα, την εργονομία και την αισθητική. Η εμπειρία της εταιρίας
Δείτε αναλυτικά
ΜΑΝΤΕΜΕΝΙΕΣ ΣΧΑΡΕΣ-ΚΑΛΥΜΜΑΤΑ-ΔΕΝΔΡΩΝ
Καλύμματα φρεατίων σε διάφορες διαστάσεις τετράγωνα ή ορθογώνια ή κυκλικά, κατασκευασμένα από φαιό χυτοσίδηρο , των οποίων ο σχεδιασμός και η κατασκευή ακολουθεί την ευρωπαϊκή προδιαγραφή ποιότητας.
Δείτε αναλυτικά
Καύσιμο Pellet
Pellet SCHWEIGHOFER .Πρόκειται για το μοναδικό pellet που θα βρείτε στην αγορά που εξασφαλίζει υψηλή θερμαντική αξία. Σε σάκους 15 kg.
Δείτε αναλυτικά
ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΪΚΑ - ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΔΙΚΤΥΩΝ & ΕΔΡΑΣΗΣ
Τα προκατασκευασμένα Προϊόντα Τσιμέντου της εταιρίας ΒΕΡΥΚΟΚΟΣ ΑΒΕΕ προσφέρουν λύσεις στη μελέτη και εφαρμογή  κάθε φωτοβολταϊκής εγκατάστασης. Τα προϊόντα αυτά παράγονται στό εργοστάσιο της εταιρίας, από Ινοοπλισμένο σκυρόδεμα υψηλής αντοχής
Δείτε αναλυτικά
Επικοινωνία
Μπορείτε να επικοινωνείτε μαζί μας διαδικτυακά στην ηλεκτρονική διεύθυνση info@verykokos.gr και στην φόρμα επικοινωνίας που βρίσκεται στην καρτέλα επικοινωνία του site.
Δείτε αναλυτικά
CONCRETE - ΠΛΑΚΑΚΙ ΓΙΓΑΣ - 120Χ120 cm
Η γραμμή της σειράς Concrete από την άποψη της αισθητικής, είναι απλή και καθαρή. Έχει την υφή των επιφανειών του εμφανούς σκυροδέματος που χρησιμοποιείται ευρέως στα σύγχρονα αρχιτεκτονικά έργα. Προσφέρεται σε 8 χρωματισμούς . Η σειρά Concrete παράγεται, από την GIGACER σε διάσταση 120x120 cm, και πάχος 12 ή 4,5 χιλιοστά. Οι διαστάσεις πού διατείθενται επίσης είναι 60x120, 60x60, 30x60, 15x60, 10x60 και 5x60.
Δείτε αναλυτικά
ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΟ ΣΠΙΤΙ + ΟΛΑ ΤΑ ΕΡΓΑ
Μάρμαρα, Πλακάκια, Μπάνιο, Κουζίνα, Έπιπλο, Παιδικό, Πόρτες, Παρκέ, Πέτρες, Τζάκια, Πλάκες, Προϊόντα Τσιμέντου
Δείτε αναλυτικά
ΚΕΡΛΙΤΗΣ-KERLITE ΤΟ ΝΕΟ ΔΙΑΚΟΣΜΗΤΙΚΟ ΥΛΙΚΟ
Ο Κερλίτης είναι ενα ΝΕΟ διακοσμητικό υλικό που έχει μελετηθεί για να πληρεί απόλυτα κάθε απαίτηση της σύγχρονης Αρχιτεκτονικής. Υλικό ελαφρύ, μίας μάζας, δεν λεκιάζει ενώ έχει μηδενική απορροφητικότητα και καθαρίζεται
Δείτε αναλυτικά
ΟΙ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΤΟΥ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΟΥ
Με μοναδικές προσφορές δροσίζουμε το καλοκαίρι σας των αγορών σας. Μοναδικά Παιδικά Δωμάτια Κρεββατοκάμαρες & Επιπλοσυνθέσεις Ιταλικού Σχεδιασμού και κατασκευής μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων. Ενημερωθείτε εδώ και δείτε από κοντά στη Κεντρική Έκθεση μας στη Μεταμόρφωση.
Δείτε αναλυτικά
ΨΥΧΡΑ ΥΛΙΚΑ - COOL MATERIALS - ΤΣΙΜΕΝΤΟΠΛΑΚΕΣ & ΚΥΒΟΛΙΘΟΙ
Ψυχρά υλικά . H Βερύκοκος ΑΒΕΕ, στο πλαίσιο των έργων Βιοκλιματικής ανάπλασης παράγει από τους πρώτους στην Ελλάδα Τσιμεντόπλακες και κυβόλιθους που περιέχουν ψυχρά υλικά - cool materials. Οι ψυχρές ιδιότητες των πλακών συμβάλλουν στή βελτίωση του επιπέδου της θερμικής άνεσης των εξωτερικών χώρων και σε περιορισμό της θερμικής αστικής νησίδας.
Δείτε αναλυτικά
ΠΕΤΡΕΣ - ΦΥΣΙΚΕΣ ΠΕΤΡΕΣ - ΔΙΑΚΟΣΜΗΤΙΚΑ ΤΟΥΒΛΑ
Γκονάρια, Ξοφάρια, Σκαπιτσαριστά, Κεραμικά Τούβλα, Εύκαμπτες Πέτρες, αποτελούν πρόκληση, για κάθε αρχιτεκτονική & διακοσμητική εφαρμογή, σε εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους.
Δείτε αναλυτικά
ΗΛΕΚΤΡΙΚΕΣ ΣΥΣΚΕΥΕΣ FRANKE
Έπιπλα κουζίνας σε μοναδικό σχεδιασμό, κερδίζουν με την λειτουργικότητα και το αισθητικό αποτέλεσμα. Εάν χτίζετε ή ανακαινίζετε το σπίτι σας, δείτε από κοντά κουζίνες ποιοτικές και μοναδικές, στον εκθεσιακό χώρο
Δείτε αναλυτικά
ΤΖΑΚΙΑ
Για να μπείτε και εσείς στο κλίμα! Γνωρίστε τα Ενεργειακά Τζάκια Καλοριφέρ Ξύλου & Pellet , Ενεργειακά Τζάκια Ξύλου & Pellet, Ενεργειακές Κασετίνες για αναβάθμιση των παλιών Τζακιών σε Ενεργιακά , και Σόμπες Ξύλου πού προσφέρει η εταιρία ΒΕΡΥΚΟΚΟΣ ΑΒΕΕ.
Δείτε αναλυτικά
1 2 next Συνολικά: 28 | Σε αυτή τη σελίδα: 1 - 20

Τελευταία Νέα

15-01-2015
ΕΙΔΗ ΥΓΙΕΙΝΗΣ & ΜΠΑΝΙΟΥ - ROCA
Η εταιρεία Βερύκοκος ανακοινώνει την συνεργασία της με το εργοστάσιο ...
περισσότερα
27-03-2014
ΤΕΧΝΗΤΕΣ ΠΕΤΡΕΣ
Η χειροποίητη τεχνητή πέτρα της έχει πλούσια υφή, χρώμα, σχήμα και προσθέτει κομψότητα σε κάθε εσωτερικό ή εξωτερικό χώρο. ...
περισσότερα
15-02-2014
Ideal Standard
Η εταιρία ΒΕΡΥΚΟΚΟΣ ΑΒΕΕ είναι εμπορικός συνεργάτης της Ideal Standard και παρουσιάζει στους εκθεσιακούς της χώρους ολοκληρωμένες λύσεις με τα προϊόντα της Ideal Standard. ...
περισσότερα
ΒΕΡΥΚΟΚΟΣ ΑΒΕΕ