Αρχική

ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΑ ΧΕΙΡΟΠΟΙΗΤΑ ΠΛΑΚΑΚΙΑ - 20Χ20Η ΒΕΡΥΚΟΚΟΣ ΑΒΕΕ στην πολύχρονη πορεία της προσπάθησε με συνεχείς επενδύσεις σε τεχνολογία και τεχνογνωσία να παράγει προιόντα υψηλής αισθητικής και ποιότητας. Σε όλη αυτή την πορεία που νέα προιόντα εμπλούτησαν την γκάμα της, η εταιρία μας διατήρησε μερικά δαχρονικά και ταυτόχρονα παραδοσιακά είδη εμμένοντας στην παλιά καλή συνταγή παραγωγής τους. Συνεχίζουμε λοιπόν την παραγωγή των παραδοσιακών πλακιδίων τσιμέντου με την παλιά χειροποίητη μέθοδο κρατώντας μια γωνιά, στις νέας τεχνολογίας υπερσυγχρονες εργοστασιακές μας μονάδες, να θυμίζει το γούστο και το μεράκι άλλων εποχών.

Με ιδιαίτερη χαρά και ικανοποίηση διαπιστώσαμε ότι η απόφαση μας αυτή να διατηρήσουμε την ίδια μέθοδο παραγωγής αυτών των προιόντων επιβραβεύτικε απο την τάση επιστροφής της αγοράς σε υλικά φτιαγμένα απο τον άνθρωπο για τον ανθρωπο. Μια μεγάλη γκάμα χρωμάτων και σχεδίων σας περιμένει στις εκθέσεις μας για να επιλέξετε. Τώρα μπορείτε να αναβαθμίστε το μπάνιο σας, το σαλόνι σας, την κουζίνα σας, τη βεράντα σας η τον επαγγελματικό σας χώρο.

Δείτε τη συλλογή σχεδίων των χειροποίητων παραδοσιακών πλακιδίων τσιμέντου.>>

Επίσης μπορείτε να μας ζητήσετε περισσότερες πληροφορίες ΕΔΩ
Τελευταία Νέα

01-11-2018
Πλάκες Πορσελάνης σειρά GRANDE - 320x160cm
μια καινοτόμα προσέγγιση σε….. πλακίδια μεγάλης διάστασης ...
περισσότερα
27-03-2014
ΤΕΧΝΗΤΕΣ ΠΕΤΡΕΣ
Η χειροποίητη τεχνητή πέτρα της έχει πλούσια υφή, χρώμα, σχήμα και προσθέτει κομψότητα σε κάθε εσωτερικό ή εξωτερικό χώρο. ...
περισσότερα
29-03-2014
ΔΙΑΚΟΣΜΗΤΙΚΑ ΚΕΡΑΜΙΚΑ ΤΟΥΒΛΑ
Διακοσμητικά Συμπαγή, Κεραμικά Τούβλα. ...
περισσότερα
ΒΕΡΥΚΟΚΟΣ ΑΒΕΕ