Αρχική

ΔΙΑΚΟΣΜΗΤΙΚΑ ΤΟΥΒΛΑ - ΚΕΡΑΜΙΚΑ ΧΕΙΡΟΠΟΙΗΤΑΤα προϊόντα Διακοσμητικών Κεραμικών Τούβλων - Πλακιδίων χωρίζονται στίς εξής κατηγορίες :

Τούβλα Διακοσμητικά Συμπαγή, Πλακίδια Επενδύσεων Χειροποίητα Τούβλα, Πλακίδια και Πλάκες που χρησιμοποιούνται τόσο σε σύγχρονες κατασκευές όσο και σε αναπαλαιώσεις εκκλησιών και κτιρίων, Κεραμίδια Ισοκέφαλα Βυζαντινού τύπου, Χειροποίητα Βυζαντινά Κεραμίδια Στρωτήρας - Λούκι, Καλυπτήρας - Καπάκι ιδανικά για την κατασκευή στεγών και τρούλων σε εκκλησίες και μοναστήρια καθώς και σε μοντέρνες κατοικίες και κτίρια. Βυζαντινά Κεραμίδια  Στρωτήρας - Λούκι, Καλυπτήρας - Καπάκι.

Τα Διακοσμητικά Κεραμικά Τούβλα , Πλακίδια και Βυζαντινά Κεραμίδια παράγονται σε πολλές διαστάσεις, με γήινες αποχρώσεις και λεία ή ανάγλυφη επιφάνεια. Η εγγυμένη ποιότητα ξεκινά από την επιλογή, της πρώτης ύλης αργίλου και στη συνέχεια με την εφαρμογή πρωτοποριακών διαδικασιών παραγωγής και επεξεργασίας. Η υψηλή ποιότητα εξασφαλίζεται τόσο από τη σωστή και προσεκτική επεξεργασία των πρώτων υλών όσο και από τις υψηλές θερμοκρασίες που αυτά ψήνονται, από 1040o C έως 1130o C, σε τελευταίου τύπου φούρνους. Η διαδικασία παραγωγής βασίζεται στίς Ευρωπαϊκές προδιαγραφές και στα διεθνή πρότυπα ΕΝ και έχει ως αποτέλεσμα να επιτυγχάνεταιπολύ χαμηλή υδατοαπορροφητικότητα που πιστοποιείται με διαρκείς εργαστηριακούς ελέγχους ποιότητας αναγνωρισμένων εργαστηρίων. Επίσης Δείτε Τεχνητές Πέτρες, Διακοσμητικά Τουβλα Τσιμέντου, Εύκαμπτη Πέτρα.
Φωτογραφίες:

Τελευταία Νέα

01-11-2018
Πλάκες Πορσελάνης σειρά GRANDE - 320x160cm
μια καινοτόμα προσέγγιση σε….. πλακίδια μεγάλης διάστασης ...
περισσότερα
27-03-2014
ΤΕΧΝΗΤΕΣ ΠΕΤΡΕΣ
Η χειροποίητη τεχνητή πέτρα της έχει πλούσια υφή, χρώμα, σχήμα και προσθέτει κομψότητα σε κάθε εσωτερικό ή εξωτερικό χώρο. ...
περισσότερα
29-03-2014
ΔΙΑΚΟΣΜΗΤΙΚΑ ΚΕΡΑΜΙΚΑ ΤΟΥΒΛΑ
Διακοσμητικά Συμπαγή, Κεραμικά Τούβλα. ...
περισσότερα
ΒΕΡΥΚΟΚΟΣ ΑΒΕΕ