Αρχική

ΚΟΥΖΙΝΕΣ - ΕΠΙΠΛΑ ΚΟΥΖΙΝΑΣΈπιπλα κουζίνας σε μοναδικό σχεδιασμό, κερδίζουν με την λειτουργικότητα και το αισθητικό αποτέλεσμα.

Εάν χτίζετε ή ανακαινίζετε το σπίτι σας, δείτε από κοντά κουζίνες ποιοτικές και μοναδικές, στον εκθεσιακό χώρο της εταιρίας ΒΕΡΥΚΟΚΟΣ ΑΒΕΕ, στην Μεταμόρφωση.

 

 

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΜΟΝΤΕΛΑ ΤΩΝ ΚΛΑΣΣΙΚΩΝ ΕΠΙΠΛΩΝ ΚΟΥΖΙΝΑΣ-ΠΑΤΗΣΤΕ ΠΑΝΩ ΣΤΑ ΕΙΚΟΝΙΔΙΑ

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΜΟΝΤΕΛΑ ΤΩΝ ΜΟΝΤΕΡΝΩΝ ΕΠΙΠΛΩΝ ΚΟΥΖΙΝΑΣ-ΠΑΤΗΣΤΕ ΠΑΝΩ ΣΤΑ ΕΙΚΟΝΙΔΙΑ


Οι ειδικευμένοι συνεργάτες, στον σχεδιασμό των χώρων της κουζίνας, θα συνδυάσουν τις λειτουργικές σας ανάγκες με τις ιδιαιτερότητες του χώρου σας.  Γνωρίζοντας λοιπόν τι χρειάζεστε, προσαρμόζετε στα έπιπλα της κουζίνας σας,ηλεκτρικές συσκευές, νεροχύτες και μπαταρίες κουζίνας FRANKE που διαθέτει η εταιρία μας.

Οι πάγκοι εργασίας ολοκληρώνουν την επιλογή σας με υλικά όπως μάρμαρο,γρανίτη, corian, χαλαζιακά , τεχνομάρμαρα και kerlite, κατασκευασμένα και διαμορφωμένα στο εργοστάσιο της εταιρίας μας.

Δείτε επίσης πλακάκια κουζίνας πού ολοκληρώνουν την επιλογή σας για ένα απόλυτα αιστητικό και οικονομικό αποτέλεσμα.

Μετρήστε λοιπόν τον χώρο σας και σας περιμένουμε ή
μπορείτε να μας στείλετε την κάτοψή σας για να έχετε την πρότασή μας.

Στείλτε το σχέδιο σας στο info@verykokos.gr
Φωτογραφίες:

Τελευταία Νέα

15-01-2015
ΕΙΔΗ ΥΓΙΕΙΝΗΣ & ΜΠΑΝΙΟΥ - ROCA
Η εταιρεία Βερύκοκος ανακοινώνει την συνεργασία της με το εργοστάσιο ...
περισσότερα
27-03-2014
ΤΕΧΝΗΤΕΣ ΠΕΤΡΕΣ
Η χειροποίητη τεχνητή πέτρα της έχει πλούσια υφή, χρώμα, σχήμα και προσθέτει κομψότητα σε κάθε εσωτερικό ή εξωτερικό χώρο. ...
περισσότερα
15-02-2014
Ideal Standard
Η εταιρία ΒΕΡΥΚΟΚΟΣ ΑΒΕΕ είναι εμπορικός συνεργάτης της Ideal Standard και παρουσιάζει στους εκθεσιακούς της χώρους ολοκληρωμένες λύσεις με τα προϊόντα της Ideal Standard. ...
περισσότερα
ΒΕΡΥΚΟΚΟΣ ΑΒΕΕ