Αρχική

ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΠΑΙΔΙΚΟΥ ΔΩΜΑΤΙΟΥ CILEKΚρεβάτι αυτοκίνητο BiTurbo. Η σειρά κρεβάτι αυτοκίνητο, είναι η νέα εντυπωσιακή πρόταση της Cilek.  Το νέο κρεβάτι αυτοκίνητο BiTurbo  με  διαφορετικό σχέδιο,  με νέα αυτοκόλλητα,  αποτελεί μια ξεχωριστή επιλογή για τα παιδιά που θέλουν να αποκτήσουν ένα δωμάτιο από τη σειρά BiConcept.Μ’ ένα τηλεκοντρόλ μπορούν να ανοίξουν τα φώτα του αυτοκινήτου .

Σύγχρονη τεχνολογία που αγαπάνε τα παιδιά σε όλες τις καθημερινές τους δραστηριότητες.

Διάσταση κρεβατιού: Πλάτος: 1.26  μ   Ύψος: 0.66  μ   Βάθος: 2.25  μ

Παιδικό στρώμα με ελατήρια για το παιδικό κρεβάτι. Κατασκευασμένο από άριστα υλικά, προσφέρει έναν άνετο και ξεκούραστο ύπνο.

Πλάτος: 0.90  μ   Βάθος: 1.95  μ

Παιδική συρταριέρα – αντλία  . Η πρωτότυπη και μοναδική αυτή συρταριέρα παραπέμπει σε vintage αντλία βενζίνης. Το βλέμμα κλέβει αμέσως η μάνικα βενζίνης στο πλαϊνό της. Σχεδιασμένη με απίστευτη λεπτομέρεια  διαθέτει ράφια, ντουλάπια και 4 βαθιά και ευρύχωρα συρτάρια. Ο ιδανικότερος τρόπος για να τακτοποιήσετε όχι μόνο τα ρούχα αλλά και τα παιχνίδια, βιβλία και μικροαντικείμενα του παιδιού.

Πλάτος: 0.76  μ   Ύψος: 1.48  μ   Βάθος: 0.41  μ

Το κόκκινο ράφι τοίχου,  το οποίο έχει σχέδιο αεροτομής  αυτοκινήτου προσφέρει έξτρα χώρους και κομψή εμφάνιση λαμπερού μετάλλου.
Διαστάσεις : Πλάτος 0, 91μ  Ύψος: 0,21μ  Βάθος: 0,29μ.


Τελευταία Νέα

15-01-2015
ΕΙΔΗ ΥΓΙΕΙΝΗΣ & ΜΠΑΝΙΟΥ - ROCA
Η εταιρεία Βερύκοκος ανακοινώνει την συνεργασία της με το εργοστάσιο ...
περισσότερα
27-03-2014
ΤΕΧΝΗΤΕΣ ΠΕΤΡΕΣ
Η χειροποίητη τεχνητή πέτρα της έχει πλούσια υφή, χρώμα, σχήμα και προσθέτει κομψότητα σε κάθε εσωτερικό ή εξωτερικό χώρο. ...
περισσότερα
15-02-2014
Ideal Standard
Η εταιρία ΒΕΡΥΚΟΚΟΣ ΑΒΕΕ είναι εμπορικός συνεργάτης της Ideal Standard και παρουσιάζει στους εκθεσιακούς της χώρους ολοκληρωμένες λύσεις με τα προϊόντα της Ideal Standard. ...
περισσότερα
ΒΕΡΥΚΟΚΟΣ ΑΒΕΕ